Resultaten voor pelletketel

pelletketel
pelletketel Bouwinfo.
Mijn Huis Mijn Archtitect 2017. Home Forum Bouwen en Verbouwen Energiezuinig verbouwen pelletketel. Forum Nieuwe berichten FAQ. Voeg een andere quoty toe of reply now. Geplaatst op 02-03-2014 213915. Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. iemand ervaring met pelletketelMerk thermoflux? Warmtepompen en zonneboilers gaan zwaarder doorrekenen bij de berekening van het E-peil. Mechels Proefproject over toekomstbewust renoveren Buurtbewoners reageren enthousiast. Geplaatst op 23-06-2014 113517.
Pelletketel Total Energy Projects.
Je blijft dus hetzelfde comfort hebben als met een traditionele verwarmingsketel. Vraag nu uw vrijblijvende offerte voor een pelletketel aan. Voordelen van een pelletketel. 7 ONBETWISTE VOORDELEN OP EEN RIJTJE. Hoog rendement tot 97% veel hoger dan een houtkachel. De pelletketel geeft geen stof af in huis zoals een pelletkachel. De pelletketel verwarmt ALLE ruimten van het huis. De pelletketel is CO-neutraal en dus heel milieuvriendelijk. Het gebruiksgemak is heel groot door zijn automatische ontsteking en grote voorraadvat van pellets. De aankoopprijs is een stuk lager dan een warmtepomp. Het is DE goedkoopste manier om je huis te verwarmen. Graag een vrijblijvende offerte voor een pelletketel?
Pelletketels.
In de combinatieketel CosterDuo 16-24 kW kunt u naast pellets ook stukhout verbranden. De CosterBioXtra 25-48 kW biedt u het meeste comfort. Zowel uw woning radiatoren en vloerverwarming als uw sanitair water worden met een pelletketel op een goedkope en milieuvriendelijke manier verwarmd! Maak uw keuze in onderstaand menu voor meer informatie. Broekstraat 66 2830 WILLEBROEK.
Hoe werkt een pelletketel? Pelletketels FAQ Energieconcepten.
Energieconcepten heeft gekozen voor de Oostenrijkse pelletketel van Okofen. Zij hadden de intensie om een biomassa ketel te ontwerpen met hetzelfde gebruiksgemak als een conventionele ketel. Zij zijn met glans geslaagd in hun ontwerp. De ketel werkt volledig automatisch. Met een vacuumsysteem of een vaste schroef brengt de ketel zijn pellets aan tot in de branderkamer een elektrisch verwarmingselement van 250 W blaast warme lucht op de aangevoerde brandstof. Na enkele minuten hebben we voldoende hoge temperaturen bereikt en krijgen we zelfontbranding van de pellets.
pelletketel ketels.
Pellematic Pelletketel ÖkoFEN pelletverwarming.
Tot 90% van de energiekosten in een huishouden komen van de verwarming en de bereiding van warm water. Met de ÖkoFEN Pellematic verwarmt u uiterst efficiënt en kiest u bovendien voor een prijsgunstige oplossing. Spaar daar waar het grootste potentieel zich voordoet! De Pellematic is origineel door ÖkoFEN ontwikkeld. In 1997 was het de eerste gecertificeerde pelletketel op de markt. Toprendement continu in ontwikkeling. Tot op vandaag is het een toonaangevende uitvinding die zowel voor nieuwbouw als voor renovaties een optimale oplossing is.
Energietechnieken en isolatie Ecopuur.
Verzeker je jezelf van een optimale energiebesparing. We bekijken jouw plannen en doen een voorstel op jouw maat.
Pelletketel BlueBurn ervaring en stevigheid Energreen.be.
De Blueburn ketels zijn een referentie op de markt en hebben een rendement zoals geen ander!
Pelletketels hoe werken ze en wat zijn de voor en nadelen? KLIMA Klimaplus.
Je bent hier Home Klimaatproducten Verwarming Verwarmingsketels Pelletketel. Wat is een pelletketel? Een pelletketel is een houtbrander. Hij werkt op houtafval geperst in de vorm van korrels pellets. Hoe werkt een pelletketel? Pellets bestaan uit 100% natuurlijke houtresten. Meestal afval van de houtverwerkende industrie bijvoorbeeld schaafhout of zaagsel. Die houtresten perst men samen tot pellets. Houtpellets leveren tot 150% meer energie dan brandhout. Een pelletketel is milieuvriendelijk want je recycleert afval. Hout is daarenboven een hernieuwbare grondstof. En bij de verbranding komt alleen de hoeveelheid koolstofdioxide CO2 vrij die de boom heeft opgenomen. Ook dat is goed voor het milieu.
Pelletketel ERAGON.
Overschakelen naar een moderne volledig geautomatiseerde ERAGON pelletketel bespaart u heel wat euros! Die stookt u namelijk niet met gas of olie maar met hout en/of pellets combinatie is mogelijk. Die produceren ook CO NOx SOx en stof maar dankzij het innovatieve verbrandingssysteem blijft de uitstoot onder de Europese normen. De Kombu 30b is uit het gamma van Eragon. Eragon beschikt over een eigen ontwikkeling's en test centrum waar continu nieuwe ideen worden uitgewerkt en getest.

Contacteer ons