Zoeken naar pelletketel

pelletketel
Pelletketels hoe werken ze.
Pelletketels hoe werken ze. Gewijzigd op 10/01/2013 door Gretel Kerkhofs. In onze nieuwe reeks de verwarmingsspecialist licht Viessmann vandaag toe hoe een pelletketel werkt en welke voordelen deze manier van verwarmen biedt. Viessmann Viessmann Viessmann www.viessmann.be Viessmann Een meer en meer verantwoorde omgang met het milieu leidt tot een stijgende vraag naar hernieuwbare energiebronnen. De productie van stroom en warmte uit zonlicht de ontsluiting van natuurlijke warmte door warmtepompen en de verbranding van hout als terug groeiende grondstof in moderne vastebrandstofketels worden hierdoor alsmaar belangrijker.
Burneco-pelletketel Lampiris.
Een verwarmingsketel op pellets de meest rendabele investering voor je centrale verwarming!
Pellematic Pelletketel ÖkoFEN pelletverwarming.
Tot 90% van de energiekosten in een huishouden komen van de verwarming en de bereiding van warm water. Met de ÖkoFEN Pellematic verwarmt u uiterst efficiënt en kiest u bovendien voor een prijsgunstige oplossing. Spaar daar waar het grootste potentieel zich voordoet! De Pellematic is origineel door ÖkoFEN ontwikkeld. In 1997 was het de eerste gecertificeerde pelletketel op de markt. Toprendement continu in ontwikkeling. Tot op vandaag is het een toonaangevende uitvinding die zowel voor nieuwbouw als voor renovaties een optimale oplossing is.
Pelletketels Hargassner Hargassner.
Classic Lambda 25-60 kW. CV ketels op Agro brandstof. Nano PK 6-12 kW. Wenst u op de hoogte te blijven van Hargassner producten en voordelen? U bent hier Home Producten Pelletketels. De ideale oplossing voor het milieuvriendelijk verwarmen van lage energie woningen tot grote ateliers waar ook de installatieplaats een rol speelt. Nano PK 6-12 kW.
Pelletketels verwarmen met pellets als brandstof LOW ENERGY PRODUCTS.
De Pelletketel voor centrale verwarming is langs de buitenkant te vergelijken met een traditionele stookolieketel. Ook de werking kun je ermee. Je vult de voorraad met pellets en als je via de kamerthermostaat warmte vraagt gaat uw pelletketel voor deze warmte zorgen. Aanvoer van pellets gebeurt volledig automatisch en u heeft eigenlijk geen omkijken naar uw installatie. De aanvoer van pellets kan gebeuren. via een worm of zoals in de meeste gevallen via vacuum. Via vacuum hebben we de mogelijkheid om de voorraadtank maximaal 20 meter van.
Pelletketel ERAGON.
Overschakelen naar een moderne volledig geautomatiseerde ERAGON pelletketel bespaart u heel wat euros! Die stookt u namelijk niet met gas of olie maar met hout en/of pellets combinatie is mogelijk. Die produceren ook CO NOx SOx en stof maar dankzij het innovatieve verbrandingssysteem blijft de uitstoot onder de Europese normen. De Kombu 30b is uit het gamma van Eragon. Eragon beschikt over een eigen ontwikkeling's en test centrum waar continu nieuwe ideen worden uitgewerkt en getest.
Ariterm pellet-CV de betrouwbare pelletketel uit Zweden.
Ariterm is de meeste verkochte pelletketel in Scandinavië. Dankzij een uitstekend en toch betaalbaar gamma aan pelletketels pelletbranders en uitgekiende opslag en toevoersystemen is er voor elke situatie wel een oplossing van Ariterm te bedenken. 1 2 3 4 5 6 7 8. Aanbieding Biomatic 20i pelletketel met gratis pelletbunker 7490! Bij aankoop van de nieuwe Biomatic i-serie gratis pelletbunker en pellettoevoer! Een compleet systeem van professionele pelletketel pelletbunker en pellettoevoerschroef voor 7490. Deze aanbieding bestaat uit Ariterm Biomatic 20i pelletketel met lambdaregeling en internetbediening.
Kan een pelletketel heel mijn woning verwarmen? Pelletketels FAQ Energieconcepten.
Met een pelletketel kan men in tegenstelling tot de warmtepomp ook hoge temperaturen bereiken. Wanneer de warmteverliezen van de woning bekend zijn kan men perfect een pelletketel selecteren die de woning autonoom kan verwarmen. Kiest u voor vloerverwarming of voor radiatoren de pelletketel zorgt voor de energie. Deel deze pagina Facebook Twitter Google. Benieuwd naar onze projecten? Vind een project in jouw buurt. Steek de handen uit de mouwen.
Ecologisch gezien winnen pellets altijd Biomassa Livios.
Ketels van 20 kW verkopen wij het meest. De aanzuigmond 1 kleiner voorraadvat 4 en de eigenlijke verbrander 5. Een pelletketel is niet hetzelfde als een pelletkachel. Deze laatste is een apart systeem dat niet je hele huis maar een afzonderlijke ruimte verwarmt. Foto Viessmann Belgium bvba. Pelletketels kunnen zowel bij nieuwbouw als renovatie interessant zijn. Maar wij verkopen ze vooral voor bestaande woningen zegt Vergauwen. Waarschijnlijk omdat het toch om een niet geringe investering gaat die er voor nieuwbouwers dikwijls te veel aan is. Daarom is overheidssteun volgens ons zeker welkom voor dit type van groene warmte. Betere opties voor nieuwbouw. Nog een reden dat deze installaties vooral naar de renovatiemarkt gaan.
Adler pelletketel van top kwaliteit lage prijs pellet-cv Te koop 2dehands.be.
4213 x bekeken sinds 13 februari 2014. De Adler Hydrobox pelletketel is een gunstig geprijsde CV.

Contacteer ons