Op zoek naar silo voor houtpellets?

silo voor houtpellets
Bulkaankoop Allehoutpellets.
Onze pellet-experts helpen je graag verder. Hoeveel kan ik besparen? Certificaten DINplus en ENplusA1. Via e-mail en sms.
DZ Benelux Pelletsvulling silo.
Fr Nl Verdeler worden Kontakt Winkel. Automatisch pelletbijvullingssysteem systeem WX. Dz Benelux stelt U een revolutionair systeem voor het automatisch pelletbijvullingssysteem WX. Het WX toestel is ideaal om automatisch pellets in de reservoir van U kachel bij te vullen. Het WX toestel zuigt de pellets uit U bevoorrading bv uit een silo en vervoerd deze naar de reservoir van U kachel alles gebeurd automatisch.
Pelletsilo Pelletsforum.be.
Bericht door a3b 07 Nov 2013 0958. Als bezitter van een losse pelletkachel in de woonkamer ben ik op zoek naar een opslagmogelijkheid voor mijn houtpellets. Mijn zakken met pellets liggen nu opgeslagen in de schuur. Vanuit een zak pellets vul ik een oude kolenkit om deze in de kachel weer te legen. Dit vullen van de kolenkit vanuit de plastic zak is knoeiwerk waarbij steeds pellets worden gemorst. Ik ben dus op zoek naar een pelletsilo waar ik een aantal zakken pellets in kan legen en de kolenkit onder kan zetten om deze te vullen. Capaciteit van de silo behoeft niet te groot te zijn. Max 300-500 kilo is ruim voldoende.
Pellettanken Rommens Engineering Quality bvba Instruments Systems Quality Control.
Uiterst energiedragend de energie van het hout wordt maximaal geconcentreerd in een zo klein mogelijk productvolume. 1 ton pellets 15 m. Handig gemakkelijk te vervoeren en op te stockeren maar ook proper. Houtpellets de brandstof van de toekomst! Houtpellets zijn cilindrische korreltjes van 5 mm doorsnede en 10 15 m lang. Zijn worden gemaakt van resthout van eik berk spar gedroogd en onder hoge druk samengeperst zonder toevoeging van enig additief of bindmiddel en zij hebben een extreem beperkte vochtigheid. 2 kg pellets volstaat om 1 liter stookolie te vervangen. Een kubieke meter pellets komt overeen met ongeveer 320 liter stookolie. Het gemiddelde pelletsgebruik is bij normale verwarming van 100 m2 4000 kg pellets per jaar voor nieuwbouw en 2.000 kg voor een woning met laag energieverbruik.
Flexilo Compact Textielsilo ├ľkoFEN pelletverwarming.
De ingebouwde schroef en het beproefde veersysteem zorgen voor het volledig ledigen van de silo. De compacte silo is beschikbaar in twee varianten voor hoge of lage ruimtes. Zelfs bij beperkte plafondhoogte minimum 200 cm is het mogelijk om grotere volumes pellets te stockeren. Als u vergelijkt met houtblokken of houthaksel wordt de compacte opslag van pellets nog duidelijker. Bij een huisoppervlakte van 150 m2 is voor het jaarlijks verbruik van stukhout voor verwarming en warmwaterbereiding ongeveer dubbel zoveel plaats nodig als dat van pellets. Bij houthaksel is het volume vier keer zo groot. Houtpellets worden snel en makkelijk geleverd.
Biowarmte houtpellet silos Biowarmte.
Deze zijn leverbaar in standaard maten. Ook is er de mogelijkheid dat deze silo's geheel pasklaar geleverd worden op maatvoering van uw hal of loods. Deze pelletsilo's zijn duurzaam ontwikkeld voor de opslag van houtpellets. Deze duurzame binnensilo is gemaakt van UV bestendig geweven doekmateriaal met 10 jaar garantie. Tevens kunnen wij u de benodigde transportvijzel's leveren geheel naar wens passend op uw pelletketel. 325 m3 en 211 ton inhoud rechthoekig model. Hieronder op de foto is n vierkant model met 125 m3 inhoud en 8 ton inhoud. Er is een 10 jaar garantie op dit Duits kwaliteits product. U kunt de rechthoekige silo bezichtigen bij Bio Warmte Nederland.

Contacteer ons