Op zoek naar groene kachel?

groene kachel
Groene Kachel BVBA BE 0454.899.019 Heusden-Zolder.
Met een login krijgt u een overzichtelijke pdf per bedrijf die u kan printen en opslaan. Maatschappelijke zetel Vlinderstraat 17 Bus 1. Met een login ziet u de beschikbare vestigingsadressen. Met een login ziet u de website van de onderneming. Met een login ziet u het e-mailadres van de onderneming. Statutaire naam Kristof Vandeput BVBA. Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Met een login ziet u de juridische toestand van de onderneming. Met een login ziet u de personeelsklasse.
De Groene Kachel Breng duurzame gezelligheid en sfeer in een ruimte.
Voordelen van de Groene Kachel. procent goedkoper dan gas. De Groene Kachel is een volautomatisch werkende houthaard. De kachel regelt automatisch de optimale verbranding. Hierdoor hoeft de kachel alleen worden aangestoken en bij behoefte te worden bijgevuld met stuks hout houtblokken. Er hoeft minder hout te worden opgeslagen doordat deze kachel energiezuiniger is dan andere houtkachels. Met De Groene Kachel kun je dus voor andere doeleinden het vuur uit je sloffen lopen dan je kachel en voorraad hout continu in de gaten te houden. Meer weten via een vrijblijvend gesprek.
Groene kachel Pelletkachels Limburg Home.
Zaakvoerder Kristof Vandeput en echtgenote heten u van harte welkom bij de groene kachel! We stellen u graag ons uitgebreid gamma pelletkachels voor. Verdeler van CS Thermos en van de Sommetfire pelletkachels. Zij stellen nu de nieuwe modellen van hun huismerken voor in hun 1200m2 vernieuwde showroom en magazijnen. Grootste keuze en beste service zijn hun troeven voor een warme gezellige en zuinige winter met uw pelletkachel! Tel 011/606976 tijdens openingsuren. Gsm 0475/ 48 39 26. OPENINGSUREN Groene kachel ZOLDER. Grootste keuze in geluidsarme pelletkachels. Woensdag van 10h00 tot 17h00 enkel showroom.
Groenekachel Startpagina Facebook.
Groenekachel Heusden-Zolder. 256 vind-ik-leuks 21 personen praten hierover. www.groenekachel.be pelletkachels pellets pellet-drive-in.
Groene Kachel-Vandeput K Heusden-Zolder Tel 0475483. Kachels vulhaarden Kleinh. Herst. goudengids.be.
Geverifieerde onderneming Wat is een geverifieerd bedrijf? Vlinderstraat 17 3550 Zolder Heusden-Zolder. 0475 48 39 26. We hadden interesse in een pelletkachel. Het adres kregen we door van vrienden. We zijn even komen kijken maar waren niet overtuigd na de ongeïnteresseerde verkoper die in de winkel aanwezig was. Als we eentje kopen is het zeker niet van hier.
Groene kachel.
Home Thermokachels Pellets voorzet inbouw Belastingsbesparing Thermokachel houtketel pelletketel Groene kachel. Wanneer U een kachel zoekt die goed is voor het milieu en goedkoop bent U bij ons aan het juist adres. Groene kachel is een kwaliteitslogo gecertifieerd door het Milieu en Energie-agentschap. Groene kachel s ketels. xmlnamespace prefix o ns urnschemas-microsoft-comofficeoffice /. Vanwaar komt de benaming groene kachel. D eze benaming wordt gebruikt voor zowel pelletkachels als houtkachels maar ook voor allerlei andere verwarmingstoestellen die goed zijn voor het milieu. Het is dan ook een kwaliteitslogo gecertifieerd door het Milieu en Energie-agentschap. Onze overheid is hier eveneens mee aktief.

Contacteer ons