Resultaten voor houtpellets

houtpellets
Brandstof houtpellets.
Een tweede voordeel is het bijzonder lage asgehalte van de pellets. U stookt tot slot niet alleen schoner als het aankomt op de as maar ook voor het milieu. Want door hun CO2-neutrale verbranding dragen de houtpellets bij aan een schonere omgeving. Vanaf nu zomerprijzen voor houtpellets van Bioflam! Voor 1 pallet hardhoutpellets dit zijn dus 66 zakken slechts 370 per stuk! Als u er voor kiest om 3 paletten hardhoutpellets te kopen komt dit nog voordeliger uit voor u! Dit zijn 198 zakken voor 3.60 per stuk. Geldig van 1 mei tot en met 1 december 2016. T 0032 089 / 56 45 69.
Corpellets Pellets Houtpellets Corvers Biofuel Benelux.
meta_description
elektrozine Wat is Houtpellets.
Houtpellets wordt hier verklaarduitgelegd
Info over pellets.
Stoken met hout is een mooie vorm van verwarmen. De gemakkelijkste vorm van houtstoken is stoken met pellets de innovatieve brandstof. Houtpellets worden gemaakt van zuiver houtafval zagemeel afkomstig van de houtindustrie. In speciale machines worden spanen onder hoge druk samengeperst zonder toevoeging van lijmen of bindmiddelen dus NIET van gerecycleerd hout. Pellets worden voortdurend aan kwaliteitscontroles onderworpen. Ze garanderen een constante verbrandingswarmte 98 % en hebben doorgaans een diameter van 6 mm of 8 mm en een lengte van 10 tot 30 mm. Pellets worden gebruikt in speciaal daartoe ontworpen kachels of CV-ketels. Het ontsteken gebeurt volledig automatisch ook het voeden van het vuur gebeurt automatisch. Pellets hebben een gewicht van 650kg/m3. De energie-inhoud van pellets bedraagt 49 KWh/kg.
houtpellets.
Case Verpakkingslijn voor houtpellets met Essegi vlakfoliemachine en Europack robotpalletiser. Product Houtpellets Verpakking PE vlakfolie Verpakkingslijn bestaande. Case Verpakkingsmachine F1200 Syncro voor het verpakken van houtpellets in zakken gevormd van vlakfolie met snelheden tot 1200 zakken per uur. Betrouwbare en flexibele verpakkingsmachines gekoppeld aan een optimale ondersteuning.
Pellets Wat zijn ze en welke koop je best?
In het begin waren deze een pak goedkoper maar de laatste tijd zijn deze prijzen in een continue lijn aan het stijgen. Door deze continue prijsstijging van de energie én het feit dat we weten dat onze voorraad fossiele brandstoffen niet ongelimiteerd is wordt hout weer meer gebruikt om warmte op te wekken.
Houtpellets Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Een hand vol houtpellets. Houtpellets zijn een vorm van vaste brandstof die wordt gebruikt voor verwarming van panden of water. Deze brandstof wordt vervaardigd uit samengeperst houtafval. De verbranding in speciale pelletkachels kan precies gecontroleerd worden en zodoende met hoog rendement gebeuren. De hoeveelheid energie per droog volume is lager dan die van stookolie 5 kWh/kg voor pellets tegenover 119 kWh/kg voor olie. De opslag is echter eenvoudiger omdat er geen milieubeschermende maatregelen getroffen hoeven worden zoals bij olie. De kleur van de pellets zegt niet noodzakelijk iets over de kwaliteit maar eerder over de toegepaste houtsoort. Donkere pellets bevatten houtsoorten zoals eikenhout. Deze pellets branden heter en minder fel. Bleke pellets zijn vaak vervaardigd uit houtsoorten zoals dennenhout.
Voor uw Houtpellets goedkoop en kwaliteit in Borgloon Zuid-limburg.
De Zomer Prijzen Zijn Er! Maandag Zaterdag 09.00 18.00u. Houtpellets zijn een milieu vriendelijke brandstof op basis van hout. In ons gamma MANDI Bioflam Plospan Girettez.
houtpellets.
Deze brandstof wordt vervaardigd uit samengeperst houtafval. Bij toepassing in huis kan 30% bespaard worden ten opzichte van conventionele verwarming. Er is een speciale installatie nodig om de pellets om te zetten in bruikbare warmte. Zo'n pelletkachel heeft een intern reservoir waar de pellets ingegoten kunnen worden. De pelletkachel wordt in de te verwarmen ruimte geplaatst. Met een pelletinstallatie voor centrale verwarming wordt ook water voor de radiatoren van andere ruimten opgewarmd en eventueel ook de warmwatervoorziening. De pellets moeten droog opgeslagen worden.
Houtpellets kopen bij Kachels TFE.
Pellets zijn de brandstof van de toekomst. Ze zijn milieuvriendelijk en hebben een neutrale CO2-uitstoot. Bovendien is de brandstofprijs erg laag vergeleken met fossiele brandstoffen. Houtpellets worden vervaardigd uit houtzaagsel en bevatten geen chemische bindmiddelen. Aangezien het hout wordt samengeperst hebben de pellets ook een laag vochtgehalte waardoor de energetische densiteit ongeveer dubbel zo groot is als die van hout. Houtpellets hebben dus een hoog rendement. Ze branden ook bijna volledig op waardoor er slechts een heel kleine hoeveelheid as overblijft na de verbranding. Woont u in de regio van Aalst en wil u houtpellets kopen? Sla dan snel uw voorraad in bij Kachels TFE. Contacteer ons gerust voor meer informatie. Nog op zoek naar een pelletkachel?

Contacteer ons