Op zoek naar pellet kachel?

pellet kachel
Elite-Fire Dé Online Specialist In Verwarmen Met Pellets.
Elite-Fire is dé specialist in pelletkachels en het verwarmen met pellets. Ontdek onze ruime aanbod pelletkachels online of in de toonzaal.
Pelletkachel uit Oostenrijk kopen RIKA.
Voor de werking van de kachel en het opwekken van warmte moet er regelmatig frisse lucht in de kachel komen. Bij een kachel die afhankelijk is van kamerlucht wordt de lucht uit dezelfde ruimte getrokken als waar de kachel staat. Als de kachel niet afhankelijk is van kamerlucht ruimteluchtonafhankelijk luchtdicht wordt de lucht via een leiding van buitenaf aangevoerd. Een externe luchttoevoer wordt vooral aanbevolen om onderdruk te voorkomen bij een gezamenlijke werking van de ventilatie van de woning de dampkap en de pelletkachel. Bij de keuze van de geschikte pelletkachel speelt natuurlijk ook de kamergrootte een belangrijke rol. Hoe groter de te verwarmen kamer is hoe groter is ook de daarvoor noodzakelijke verwarmingscapaciteit.
Hoe werkt een pelletkachel?
Wat is een pelletkachel? Een pelletkachel is zoals de naam zelf zegt een kachel die pellets brandt. Ze zijn thermostatisch geregeld en kunnen geprogrammeerd worden zoals een centrale verwarming. Een pelletkachel heeft een rendement van 80 tot meer dan 90%. Houtpellets zijn kleine korrels die worden gemaakt uit samengeperst houtafval afkomstig van zuiver onbehandeld hout. Het houtafval wordt onder hoge druk en temperatuur geperst tot korrels/cilindertjes van 6 particulier gebruik of 8 mm industrieel gebruik en een lengte van zo'n 3 cm. Door dit proces komt lignine vrij uit het hout. Dit is een lijmachtig bindmiddel die van nature in hout aanwezig is.
Pelletkachel te Buizingen bij Van Den Berge. Specialist in pelletkachels.
In afhaling of aan huis geleverd mits transportkosten. De modellen op AIR blazen de warme lucht via de voorkant of bovenkant uit. Ideaal wanneer de kachel 1 ruimte moet verwarmen. De ventilator is onafhankelijk instelbaar van het vermogen. Dit systeem kan warme lucht transporteren over maximaal 8M via een kanalisatie van amper 60mm. Daarenboven kunnen de roosters zowel aan het plafond of ter hoogte van de vloer worden gepositioneerd. Via de afstandsbediening controleert U zeer gemakkelijk de warmte die naar de verschillende ruimtes moet worden gestuurd. Deze toestellen produceren warme lucht en warm water om aan te sluiten op het centrale verwarmingsysteem.
Pelletkachel.
De stijgende toevoer van houtpellets zorgt dat dez neergelegd worden in een korf zonder lastig getik van de vallende pellets. Het bovendeel van de kachel draait. Het bovendeel van de kachel draait zodat u de stralingswarmte kunt richten en het vuur zichtbaar is vanuit verschillende hoeken. De aslade zorgt ervoor dat u de assen met gemak kunt verwijderen. Het laadluik zorgt ervoor dat u de houtpellets kunt laden op heuphoogte. Inhoud van het reservoir 15 kg komt overeen met 10 uur verwarming op maximaal vermogen of 30 uur verwarming op minimaal vermogen. De verbrandingslucht wordt van buiten het gebouw naar binnen gehaald via de onder of achterzijde van de haard.
Wat zijn de voor en nadelen van een pelletkachel? Energids.
Pelletkachels bieden tal van voordelen het gebruiksgemak en rendement zijn hoog en ze zijn milieuvriendelijk. De investering is wel aanzienlijk.
Wat zijn de voor en nadelen van een pelletkachel? Energids.
Pelletkachels bieden tal van voordelen het gebruiksgemak en rendement zijn hoog en ze zijn milieuvriendelijk. De investering is wel aanzienlijk.
Pelletkachel Piazzetta pelletkachels verkoop onderhoud en installatie van kachels.
Dit innovatieve systeem verhit de lucht die bovenaan in de kachel stroomt doordat ze in aanraking komt met de warme wanden en blaast de lucht vervolgens aan de onderkant van de kachel uit. Op die manier wordt de warmte in de hele ruimte gelijkmatig verdeeld. Kanalisatievoor een aangenaam comfort doorheen heel uw huis. Dankzij een eenvoudige kanalisatie kan het Multifuoco Systeem een volwaardige verwarmingsinstallatie vormen voor uw hele huis.
Stille pelletkachel RIKA Domo.
Hij verspreidt zijn warmte via stralingswarmte en natuurlijke convectie. De DOMO is een luchtdicht toestel en werkt 100% ruimteluchtonafhankelijk. Op de kachel is een aansluiting voorzien voor externe buitenlucht zo kan de kachel lucht voor de verbranding uit een andere ruimte nemen of van buitenaf. Op deze manier wordt de kachel nog stiller in werking. De DOMO is voorzien van een extra grote pelletvoorraad 50kg voor langer comfort. De pelletkachel Domo is uitgerust met een automatisch asverwijderingssysteem dat bij elke opstart en na zes uur branden de as in de aslade laat vallen. Bovendien heeft de Domo maar liefst vijf aansluitmogelijkheden achteraan bovenaan opzij. waardoor ze bijna overal geplaatst kan worden.
ECO Friendly Pelletkachels Modellen.
Verkoop en plaatsing van pelletkachels en cv-systemen op pellets. Houtpellets zijn milieuvriendelijk en zijn goedkoper dan andere brandstoffen.

Contacteer ons